Kategorier
Nyheter

Velkommen til vår nye nettside

Nettverket for samfunnsfaga i lærarutdanningane har registrert seg i Brønnøysund, fått eget organisasjonsnummer, lanserer ny nettside, organiserer årskonferanse i Finnmark, og planlegger tidsskrift. Mye skjer, med andre ord.

Vi ønsker deg velkommen til den nye nettsiden vår, og håper du skal like den nye profilen. Den gamle nettsiden hadde eksistert i seks år, og hadde i liten grad endret seg underveis. Den nye nettsiden har klarere struktur og et mer enhetlig design. Den er lettere å holde løpende oppdatert, og det vil være lettere å nå oss gjennom denne siden. Her vil vi presentere tidligere og kommende årskonferanser, og ønsker også å gjøre utvalgte papere fra konferansene tilgjengelig.

Vi er vitne til dramatiske begivenheter og sterke samfunnsendringer med krig i våre nærområder og terror på ny i vårt eget lille land. Samtidig florerer konspirasjonsteorier og falske påstander på nett, med enkle fortolkninger der nyanser og dypere forståelse blir feid av banen. Vi merker at unge studenter ønsker bidrag til klare analyser og forståelse fra samfunnsfaget. Samfunnsfaget er viktigere enn noensinne, og behovet for faglig utveksling er stort.

Vi oppfordrer alle til å melde seg på Årskonferansen om minoriteter og urfolk i samfunnsfagsdidaktikken ved Universitetet i Tromsø i høst, som skal finne sted i Alta. Det blir en spennende ramme om et viktig tema i samfunnsfaget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s